Logo Katrien Hernalsteen

Medisch voedingsadvies

Voedingsadvies bij medische aandoeningen

Of je nu een te hoge cholesterol hebt of je suikerwaarden niet op peil zijn, ik geef je graag aangepast voedingsadvies op maat van je lichaam. Mijn werkwijze verloopt doorgaans als volgt:

Voedingsadvies

Tijdens een kennismakingsgesprek licht ik je de verschillende voedingsgroepen toe en hoe die je ziektebeeld kunnen beïnvloeden. Op basis daarvan kan je zelf enkele wijzigingen in je voedingspatroon maken.

Gedurende een tweede gesprek evalueren en analyseren we samen je eetpatroon en bekijken we waar we het eventueel kunnen aanpassen. Ik geef je alle informatie over geschikte voeding.

Ik maak je wegwijs in de supermarkt en leer je voedingsetiketten op de juiste manier te interpreteren. Zo weet je er in de winkel steeds de juiste voeding uit te kiezen.

Een kleine evaluatie vormt het sluitstuk op onze gesprekken. Ik controleer je eetpatroon nog een laatste keer en stuur het bij waar nodig. 

Voor vier fysieke of online consultaties betaal je € 150,00. Als je dat wenst, kan je bovenstaande stappen ook altijd apart doorlopen. Een intakegesprek van één uur kost dan € 60,00, terwijl een evaluatiegesprek van 30 minuten dan weer € 30,00 kost.

Interesse in medisch voedingsadvies?

Maak vandaag nog je afspraak!