Logo Katrien Hernalsteen

Coaching

Je gezondheidsdoel behaald

Wist je dat ik naast diëtiste een gediplomeerde gezondheidscoach ben? Tijdens uitgebreide coachingtrajecten ondersteun ik om je gezondheidsdoelen te behalen en je (eet)gedrag te veranderen.

Ik kan je bijvoorbeeld helpen meer te bewegen, minder stress laten ervaren, beter laten slapen en zelfs helpen om te stoppen met roken.

Op momenten wanneer je minder motivatie ervaart, geef ik je het nodige duwtje in de rug a.d.h.v. gespecialiseerde gesprekstechnieken. Samen met jou doorloop ik volgend stappenplan:

Gezondheidscoaching

Opdat je coachingtraject vlot zou verlopen, is een goede klik tussen jou en mij erg belangrijk. Daarom luister ik tijdens een kennismakingsgesprek gericht naar je wensen en verwachtingen. Ik licht je dan ook mijn werkwijze toe.

Gedurende een coachingsessie sta jij steevast centraal. Dankzij mijn motivatietechnieken kan ik je aansporen om het beste uit jezelf te halen en je richting geven. Ik speel daarbij in op je specifieke behoeften.

Zowel tijdens als na het traject evalueer ik je progressie en bekijk ik of je je doelen behaald hebt. In onderling overleg analyseer ik of ik je traject al dan niet kan aanpassen.

Nadat je traject afgerond is, trek ik twee extra sessies uit om je verder op te volgen. Die kan je zelf inplannen, maar vinden wel best maximaal zes maanden na afloop plaats. Samen bekijken we dan of je nog eventuele moeilijkheden ondervindt en je je oude gewoontes niet weer aangevat hebt.

Je gezondheidsdoel behaald

Voor een online of fysiek coachingtraject betaal je € 350,00. De coaching omvat acht sessies van telkens 30 minuten en twee extra opvolgsessies. Je bepaalt zelf hoe frequent je die momenten inplant.

Je gezondheidsdoel behaald

Je laten coachen door een professional?

Maak vandaag nog je afspraak!